Mehndi Hai Rachne Waali – 92. epizoda - Palavi sazna da je Viđej uhapšen!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 92. epizoda – Palavi sazna da je Viđej uhapšen!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 92. epizoda – Palavi sazna da je Viđej uhapšen!

Šardu putem telefona obaveste da je Viđej uhapšen.
Ragav saopšti Palavi da je Viđej uhapšen. Palavi se sva uznemiri i Ragav je zagrli kako bi je smirio. Stiže inspektor koji uzme izjavu od Ragava povodom slučaja i Palavi upita Ragava zašto je inspektor spominjao ime njegove zlatare.
Sa druge strane, Sani i Kirti se raspravljaju preko poziva zbog svega sa Đajom. Kirti mu prebacuje što je pokvario iznenađenje a onda i bio nepristojan, dok joj Sani poruči da slobodno raskine sa njim ako joj ne odgovara.
Palavi se raspravlja sa njim a potom krene iz kuće, međutim ubrzo sazna da nema slobodnih automobila tako da se Ragav ponudi da je poveze u policijsku stanicu. Palavi, naravno, neće ni da čuje tako da je Ragav primoran da joj prekrije usta i prebaci je preko ramena.
Sani slučajno pročita čudnu poruku na telefonu svog prijatelja, Rokija, i nije mu jasno. Roki mu kaže da gleda svoja posla.
Ragav smesti Palavi u auto i vodi je u restoran gde ih čeka Šarda. Šarda i Palavi se napokon spoje, a Ragav ih uverava da njegov advokat radi na tome da izvuče Viđeja što brže može.
Ragava neko nazove i on krene odatle, usput naleti na istu onu misterioznu osobu koja je smestila Viđeju i stavila ogrlicu unutar torbe.
Farhad govori Ragavu da može dati izjavu da krađe zapravo nije ni bilo, te da je samo zaboravio da je ogrlicu dao Viđeju. Ragav prihvata plan i potpiše dokument u kom navodi isto, samo kako bi izvukao Viđeja iz zatvora.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno