Mehndi Hai Rachne Waali – 95. epizoda - Viđej optuži Ragava da mu je smestio krađu ogrlice!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 95. epizoda – Viđej optuži Ragava da mu je smestio krađu ogrlice!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 95. epizoda – Viđej optuži Ragava da mu je smestio krađu ogrlice!

Mansi pokaže pismo koje je Šarda dobila Viđeju, u kom se navodi da je krađa ogrlice i istraga bio zapravo Ragavov plan. Mansi ga takođe podstiče da vrati Palavi kući kako bi mogli da preduzmu nešto protiv Ragava, a zapravo želi da vrati Palavi milo za drago jer joj je venčanje propalo zbog nje.
Sa druge strane, Ragav iznenadi Palavi kolačićem i traži od nje da mu nekada ponovo napravi tortu, ako smatra da je zaslužuje.
Kasnije, Viđej dođe kod Ragava i vređa ga navodeći da ga je namerno poslao u zatvor a potom i oslobodio kako bi ispao dobar pred Đajom i Palavi. Naziva ga zločincem i njih dvoje se posvađaju. Palavi za to vreme čita pismo koje je Viđej bacio. Đaja stane na Viđejevu stranu iako je Ragav uverava da on to nije učinio. Viđej kaže da vodi ćerku sa sobom i odvuče Palavi do vrata ali ga ona zaustavi. Palavi izjavi da podržava svog muža, Ragava, jer on s ponosom prihvata sva svoja nedela, nikada ništa nije zatajano radio i zato veruje da to nije njegovo delo. Viđej se žustro naljuti i optuži je da sada misli samo na njenog muža, odlazi uz obećanje da će poslati Ragava u zatvor.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno