Mehndi Hai Rachne Waali – 97. epizoda - Kirtin rođendan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 97. epizoda – Kirtin rođendan!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 97. epizoda – Kirtin rođendan!

Kirti uđe u Sanijevu sobu i uplaši se kada ga ugleda bez svesti, govori Rokiju da smesta pozove hitnu pomoć. Sani odjednom ustane i iznenadi je, pretvarao se da mu nije dobro. Njih dvoje se konačno pomire.
U međuvremenu, Ragav pokaže Palavi ogrlicu koja će biti Kirtin poklon za rođendan. Ali, pošto su on i Kirti u svađi, moli je da tu ogrlicu ona preda Kirti sutradan. Međutim, Palavi to odbija i kaže mu da joj sam pokloni. On ne želi pošto je Kirti ljuta na njega i Palavi mu obeća da će dati ogrlicu Kirti.
Sledećeg jutra, Ragav se obraća zaposlenima koji su bili na dužnosti kada je ogrlica ukradena, da sledeći put budu oprezni. Sani dođe. Jednu zaposlenu prepozna kao devojku koja je Rokiju dala dijamantsku ogrlicu i priđe joj. Odmah je upita. Palavi primeti ovo dok devojka žurno odlazi tvrdeći da je Sani pomešao nešto i da nije ona o kojoj priča. Sani se snađe i pokloni zlatni lančić sa priveskom Kirti. Palavi ga prati kada krene odatle i pita za zaposlenu s kojom je malopre pričao. Sani joj ispriča sve što zna. Palavi bi da se sastane sa Rokijem. Sani se slaže i traži njen broj telefona kako bi mogao da je kontaktira.
Kasnije, Palavi daruje Kirti ogrlicu u svoje ime. Kobajagi se povredi slučajno, samo da bi Ragav lično stavio Kirti ogrlicu oko vrata. Vidi se da je Ragav veoma srećan što lično može uručiti sestri poklon.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno