Mentalist od 13 do 15 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 13 do 15 epizode

By  | 

Mentalist od 13 do 15 epizode

13 Epizoda,Oboji u crveno

Iz ureda naftnog tajkuna ukradena je slika vredna 50 miliona dolara.Nedaleko je pronadjeno i telo njegovog zeta.Iako se na prvi pogled čini da je zet bio umešan u pljacku,Jane drukčije ima zapaženje. Čini se kako potraga za ubicom i kradljivcem vredne umetničke slike nema napredka jer ni sam Jane ne može saznati ko je od troje osumnjičenih pravi krivac – čovek koji je pripremao kopiju slike, čovek koji bogatašima nabavlja na crno najvrjednije umetničke slike ili ruski mafijaš kojem je ukradena slika još davno zapela za oko.

14 Epizoda,Grimizni Casanova

CBI istražuje ubistvo žene poznatog milionera,koja je ubijena u krevetu svoga ljubavnika Paula.Jane je iznenadjen kad shvati da je Paul svojevrsni mentalist koji svoju sposobnost umne manipulacije koristi da bi zaveo imućne žene i uzeo im što više novca. Iako dokazi upućuju na prevarenog supruga kao verovatnog ubicu, Janea intuicija vodi u drugom smeru.

15 Epizoda,Skarletna groznica

Bogata dizajnerkaa nakita otrovana je na jednoj koktel zabavi u sopstvenom domu.. CBI sudeluje u istrazi i otkriva da svi umešani iza sebe nešto skrivaju… Čini se kako su tajne ljubavne afere,kao i preprodaja i konzumacija droga pa čak i sitne tajne opasnih članova ladanjskog kluba upletenih u ubistvo bogate dizajnerke, Scarlett Marquesa.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *