Naagin 5 - 44. epizoda - Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Naagin 5 – 44. epizoda – Pojavljuje se novi muškarac na zabavi!

By  | 

Nešto kasnije, Bani padne na pamet da bi mogla da se sastane sa udovicom, ne bi li pronašla neko rešenje, ali ne može da napusti kuću u ovom trenutku. Nazove onog šarmera zmija i ispriča mu o novopridošlom tipu. Sveštenikova udovica je stigla u vilu Singanijevih da upozori Bani. Pre nego što joj priđe i dospe do nje, Đej joj prekrije usta rukom i odvuče je unutar njegove sobe da ne bi uspela. Onaj čudak što je hipnotisao sve sretne Bani na hodniku. Ona pita ko je on, kaže da je itekako svesna njegovih moći. Pomoću svoje moći, drži sve prisutne pod kontrolom sem nje. Njoj su se samo javile neke fizičke promene na licu (povremeno joj preovlada zmijska koža).
Sa druge strane, udoivica prebacuje Đeju da zna sve. On je ubica njenog muža, Banin neprijatelj, a zna i da je njen (Banin) život trenutno u opasnosti. Đej bi da joj otkrije svoju tajnu, neka pogleda njegov odraz u vodi. Ona se šokira kad u vodi vidi Čandrakalino/Markaatovo lice i prokljuvi šta je Đej učinio. On je zgrabi za vrat i pokuša da je ubije.
Tip govori Bani da je tu kako bi je podsetio na osvetu. Kraj epizode

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno