Nazar 15. i 16. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 15. i 16. epizoda!

By  | 

Nazar 15. i 16. epizoda!
15 epizoda
Mihriban i Redžep dolaze da odvedu Zehru iz zarobljenštva. Davut se vraća pijan i ne zatiče je doma. Demir javlja Halilu kako Sureja i Džabar smeraju nešto. Sureja pokušava nametnuti Rizu kao novog nadzornika šume. Demir s nožem u rukama napada Alija, ali se u zadnji trenutak predomisli. Ali i Nazar razgovaraju o svojoj sudbini, ali svako stvari gleda na drugačiji, svoj način.

16 epizoda
Zehra se brine da će je Davud naći i napraviti krvoproliće. On se pojavi, ali kada mu ne dopuste ući u kući, kampuje ispred. Halil radi intervju sa Rizom za posao u šumi i nakon toga ga zaposli. Otac javlja Aliju da mu je umrla majka. Ali odluči otići. Nazar sanja da on odlazi, a kasnije sazna za nesrećan slučaj. Nafile govori Zehri da odustane od Kambera i Vrati se Davutu.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site