Nazar 53. i 54. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 53. i 54. epizoda!

By  | 

Nazar 53. i 54. epizoda!
53 epizoda
Situacija je napeta u celom selu. Sureja zapošljava ljude iz Džabar aginog sela, ali niko nije siguran može li Demir izdržati pritisak koji je stvorio. Edže i Ali imaju problema u odnosu. Ona misli da bi dete sve promenilo, a on neprestalno misli samo na Nazar. Dolazi do nereda u Kinali Karu baš u trenutku kada Efe dolazi u školu. Nazar se pojavljuje i školi što se Edže nikako ne sviđa.

54 epizoda
Sureja se sukobljava s vojskom jer želi proterati stanovnike sela na šta nema pravo. Džabar aga dolazi u Kinali kar na konju tražeći Nazar pa odvede Efea iz škole. Edže se uplakana pakuje. Želi otići. Prizna Aliju kako je izmislila trudnoću. Ruhi predlaže Demiru da otvori zadrugu. Sureja predlaže Halilu da sarađuju. Ona da se brine o zemlji, a on o radnicima. Demir Halilu vraća očajnu Fadik.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site