Nazar 31. i 32. epizoda!Mirhriban se poradja!

Nazar-Kinali kar

Nazar 31. i 32. epizoda!Mirhriban se poradja!

By  | 

Nazar 31. i 32. epizoda!Mirhriban se poradja!
31 epizoda
Riza je i dalje ljubomoran na Jusufa i ljuti se na Sumru. Džabar aga se pokušava umiliti Nazar, a ona da se navikne na novu situaciju u kojoj se našla. Mufit odlazi iz sela neobavljenog posla, ali ne odustaje od osvete. Džabar aga ponižava Sureju. Mihriban se porađa usred noći, pre vremena.Doktorica Edže dobija pismo da je raspoređena u Kinali Kar.

32 epizoda
Nazar na imanje Džabar age donosi svoju plemenitost i dobrotu, što do sada seljani nisu videli. Halil odlazi da razgovara s Alijem. Nevolje s Mihriban se nastavljaju. Seljani je pokušavaju prebaciti do lekara. Na kraju ona rađa blizance, ali jedno dete je već mrtvo. Nazar dobije suparnicu na imanju. Pojavljuje se služavka Lamija, koja je potajno zaljubljena u gazdu. U selo stiže nova doktorica.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site