Nazar 21. i 22. epizoda!

Nazar-Kinali kar

Nazar 21. i 22. epizoda!

By  | 

Nazar 21. i 22. epizoda!
21 epizoda
Halil saznaje za probleme s vodom. Džabar iga je izbegao zamku pobunjenika a oni su ubili pogrešnu osobu. Protera ih sa imanja. Halil aga počinje tražiti naslednika na poziciji. Izabrao je Omera. Nazar odlazi da vidti Alija ali ga zatiče u krevetu s Ajčom u zagrljaju. Čak je izgubio i Omerovo poverenje. Nazar odbije razgovarati s Alijem. Halil odlazi da poseti Džabar agu i saznaje kako je on ostvario pretnje. Nazar se oseća krivom za probleme u selu.

22 epizoda
Ajča želi rešiti situaciju između Nazar i Alija i odlazi na imanje. Tada svi saznaju kao Nazar nije u sobi. Ona je za to vreme već kod Džabar age. Postavlja mu uslove da bi ostala. Celo selo se da u potragu za Nazar. Jusuf upozori Džabar agu kako seljani s Halilom dolaze u njegovo selo. On prisili Nazar da mu se obeća pre nego oni stignu. Davut zove Pinar kod njega i Zehre u grad, ali Zehra to želi sprečiti jer zna kakav je manijak njen suprug.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site