Nazar od 64. do 66. epizode!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Nazar-Kinali kar

Nazar od 64. do 66. epizode!

By  | 

Nazar od 64. do 66. epizode!
64 epizoda
Nazar je u bolnici, ali nije u životnoj opasnosti.Policija se raspituje o mogućem napadaču.Ali traži od njih da odu na imanje Nazarinog muža i potraže ga.Policija odbija da upada u tudji posed bez naloga.Džabar aga zarobi Kambera na imanju.
65 epizoda
Džabar aga odlazi u bolnici dok Sureja spava pored Nazar.Ispovedi joj se dok spava i u ruci ostavi plavo oko. Šahnaz i Omer na skroman način proslave brak.Nazar sazna da joj je sin otet, a kasnije prizna Zehri pred Kamberom da je Efe Alijev sin.
66 epizoda
Ali prati Džabira i sazna da je Efe u njegovoj kolibi, uzima dečaka i beži.Džaber uperi pušku u učitelja, ali se on izvuče.Novonastala situacija zbliži Sureju i Halila.Ali odvodi Efea u bolnicu.Ranjenog Džabara čoban odnosi na imanje.Kamber odlazi kod Alija kako bi mu rekao da je Efe njegov sin.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site