Nazar od 67. do 69. epizode! Nazar prizna Aliju da je Efe njegov sin!

Nazar-Kinali kar

Nazar od 67. do 69. epizode! Nazar prizna Aliju da je Efe njegov sin!

By  | 

Nazar od 67. do 69. epizode! Nazar prizna Aliju da je Efe njegov sin!
67 epizoda
Kamber ne uspeva da kaže Aliju da mu je Efe sin.Nayar iylayi iy bolnice.Riza nestane.Edže šalje Aliju papire za razvod.On odlazi u Istanbul kako bih ih potpisao.Policija još uvek ispituje slučaj u kom je Nazar ranjena.
68 epizoda
Nazar saznaje da se Ali razvodi.Džabir aga policiju navodi na pogrešan put, govoreći im da je Demir pucao na Nazar.Demir odlazi kod Džabira i traži objašnjenje.Efe se sve više približava ocu.
69 epizoda
Ali i Nazar se sastanu.Ispod drveta ljubavi, Nazar mu priznaje da je Efe njegov sin.Riza se vraća u selo.Halil traži od Sureje da se odrekne starateljstva kako bih je oženio ponovo.Omer ponovo postaje starešina Kinali Kara.Zehra je ponovo pretučena od strane Davuta.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site