Ne dam ti ruke - 7. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 7. epizoda!

By  | 

Zeliš čuje kada njen otac priča o Hande i Mehmetu i kako se Mehmet ne sjeća ničeg, ali da on voli Hande i kad se sjeti, da će Zeliš biti povrijeđena, a to ne može da dozvoli.

Zeliš je uplakana i odlučuje se na promjene. Mijenja se u odnosu na Mehmeta, postaje nepristupačna i drska. Njenu nije jasno zašto se tako ponaša i želi da priča sa njom. Njen otac pozove Hande kod njih i nameće je Mehmetu. 

Zeliš ne želi da razgovara sa njim, donijela je odluku. Daje mu otkaz. Mehmet shvata da se mora riješiti Hande i nalazi se sa njom u kafiću i kreće sa svojim planom. Ali Soner javi Zeliš i ona ih vidi zajedno.

Mehmet zajedno sa drugovima kidnapuje Zeliš i zajedno su na brodu. Ona mu stavlja do znanja da nisu jedno za drugo i on shvata da je riječ o Hande. Zeliš upada u more i Mehmet je spasi. Uplašen što je umalo izgubila život, odlučuje da je ostavi na miru i ode iz njenog života jer donosi samo nesreću. Rastaju se uplakani, Zeliš ga zovne, on se okrene i vraća. Nju povuče Soner i kaže joj da su Mehmet i Hande vjereni. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *