Ne dam ti ruke - 8. epizoda!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 8. epizoda!

By  | 

Zeliš je skrhana nakon saznanja da je Mehmet vjeren sa Hande. On se vraća kući i provodi vrijeme sa majkom. Kivanč dolazi i govori mu da ga Zeliš nije svojevoljno napustila već je otac natjerao, i dalje ga voli. Mehmet se vrati da se bori za Zeliš. Ona mu govori da zna sve i pokazuje mu sliku sa Hande.

Mehmet je odlučan da ona sazna da je pobjegao sa vjenčanja te je nagovori da pođe sa njim u agenciju da nađu snimak.

Njegov drug pomaže Hande, a Zelišin otac preko Mehmetovog djeda saznaje istinu o vjenčanju. Zeliš i Asli saznaju istinu, a Mehmet dovede Hande. Potom prizna ljubav Zeliš, a Hande im daje blagoslov. Zeliš i Mehmet se grle, a Hande nastavlja sa spletkama. 

Pred Mehmetovom i Handinom porodicom se pojavljuje Mehmet sa Zeliš koja im govori da je izgubio pamćenje. Mehmet priznaje da se svega sjeća, a Zeliš je bijesna što je lagao svo vrijeme.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *