Ne dam ti ruke - 9. epizoda - KRAJ SERIJE!

Turske Serije

Ne dam ti ruke – 9. epizoda – KRAJ SERIJE!

By  | 

Zeliš je ljuta na Mehmeta, pred svima mu kaže da za nju više ne postoji, ne može da vjeruje kakav je lažov. To naravno obraduje Hande, a i Sonera koji je došao tu. Zeliš se odveze u njegovom auto, a Mehmet je stigne kamionetom. Soner izvadi pištolj i uperi u Mehmeta. Zeliš uzme pištolj i uperi i ona u Mehmeta.

Mehmet joj govori da joj ne vjeruje da ne želi da ga vidi i da ga upuca, ako je to istina. Zeliš ga upuca u rame i odlazi. Mehmet je slomljen. Odlazi na previjanje. Sa druge strane, Zeliš je takođe utučena i skrhana. Ispriča ocu koji krivi sebe za sve. 

Uz Mehmeta su drugovi, a tim što Ugur i dalje pomaže Hande. Seljani su ogorčeni na Mehmeta, a Zeli pokreće njihov biznis i otvaraju radnju. Mehmet sa druge strane sa drugovima otvara sportske događaje na plaži. Slučajno se sretne sa Zeliš, a Asli i Kivanč se takođe sretnu. Ona podrži Zeliš i pobjegne od njega iako je jasno da i oni imaju osjećanja jedno prema drugom.

Mehmet prisustvuje trenutku kada Zelišin otac ugleda njenu majku i doživi srčani udar. Ali Zeliš ga ne sluša i misli da je on kriv. Krivi ga za sve i dolazi sa bagerom na plažu da mu uništi sve.  On stane pred bager i govori joj da ga zgazi ako ga ne voli. Ona izlazi iz bagera i poljube se. Tome svjedoče Soner i Hande, a Kivanč zagrli Asli. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *