Neukrotivo srce – 157. i 158. epizoda

Meksicke serije

Neukrotivo srce – 157. i 158. epizoda

By  | 
Oktavio i Marikruz - zezanje

Oktavio i Marikruz – zezanje

Prevod: Ana. Hvala!

157. epizoda

Marikruz kaže Klementini da ne može da zaleči gorke trenutke koje je preživela, ali Klementina insistira jer oseća grižu savesti. Oktavio kaže Doris da će je odvesti kod oca, jer treba da se brine o njegovoj ćerki, ona mu odgovori da Lupiti više nije potreban sada kada je Marikruz oslobođena jer se dokazalo da nije kriva. Klementina nudi Marikruz da ona čuva Lupitu dok Marikruz radi, i ubeđuje je da je to takođe želja i njenog muža. Hose Antonio se vraća kući i plače jer se oseća potpuno poraženo jer je paralizovan. Klementina insistira kod Marikruz, moli je da joj dopusti da dobije oproštaj od Boga za svog sina. Plačući, Hose Antonio govori Ester da će ga ona sigurno napustiti jer više ne može da obavlja dužnosti muža. Marikruz kaže Huaniti da su je reči gospođe Klementine naterale na razmošljanje, uvek ima svetla na putu. Oktavio dolazi kući i ne nalazi ni ćerku ni Migelita, poludi od brige. Da li ih je odvela Marikruz?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


158. epizoda

Magdalena kaže svojoj nećaki Elsi da je Alvaro unajmio neku ženu da brine o njemu. Alvaro brani Marikruz od Huan Hosea, koji ju je uvredio. Ona moli Alvara da da idu. Liz kaže Elsi da će se udati za Alvara pa će je on čuvati, ali joj ona odgovara da su je preduhitrili. Alvaro priznaje Marikruz da je dao otkaz na poslu u selu da bi mogao da bude blizu nje. Elsa razbesni Liz rečima da joj je njena tetka Magdalena rekla da je devojka koju je njen otac unajmio da je čuva, mlada i vrlo lepa. Doris kaže Okatviju da moraju da popričaju sa njenim ocem, da mu kažu da će se venčati, šta god da se desi. Alvaro upoznaje Marikruz sa Liz, ona mu govori da je već poznaje iz studia Alfonsa del Olma. Bartolomeo dolazi u Meksiko Siti i govori svojoj ćerki da će je odvesti na Zlatno ostrvo milom ili silom. Da li će uspeti?

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *