Neukrotivo srce – 159. i 160. epizoda

Meksicke serije

Neukrotivo srce – 159. i 160. epizoda

By  | 
Elsa i Liz

Elsa i Liz

Prevod: Ana. Hvala!

159. epizoda

Eduardo govori Oktaviu da zaboravi Doris jer je hirovita i jadan on ako je oženi. Elsa govori Marikruz da će nastaviti po svome, dok ne ode daleko sa svojom velikom ljubavlju, Alfonsom, ona se iznenadi kad čuje to ime. Oktavio uverava Eduarda da ga Doris nikada nije volela, samo želi da povredi Marikruz. Alvaro priznaje svojoj ćerki da je mnogo zaljubljen u Marikruz, i da želi da postane njegova žena. Ona ga prekoreva, kaže mu da on može da traži svoju sreću, a njoj njenu uskraćuje. Oktavio u besu kaže Doris da je ne voli, da je u njegovom srcu samo Marikruz i da je oduvek bilo tako. Plačući, Doris upozorava Oktavia da želi pozitivan odgovor u vezi njihovog venčanja, i ukoliko ne bude tako, kune se da će je zapamtiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


160. epizoda

Marikruz izgura Liz iz kuću da bi rekla istinu o Alfonsu i Elsi.
Liz se suprostavlja Marikruz, daje joj do znanja da će se boriti svim potrebnim oružijem kako bi ostala sa Alvarom. Oktavio odlazi Klementininoj kući i moli je da mu kaže gde je Marikruz. Liz pita Elsu da li zna da je Marikruz bila ljubavnica Alfonsa de Olma. Klementina uverava Oktavia da će sve njihove poteškoće nestati i da će uskoro biti pored Marikruz. Okrutno, Liz obaveštava Elsu da je Alfonso del Olmo mrtav. Oktavio je siguran da je Marikruz sa Alvarom, umire od ljubomore i ne zna kako da ga nađe. Marikruz izgura Liz iz kuće, ljutito kaže da će reći Elsi da je usvojena.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *