Neukrotivo srce 49 epizoda - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 49 epizoda

By  | 
Marikrus

Marikrus

Neukrotivo srce 49 epizoda

Ofelija donosi anonimno pismo Lusiji.Marija Alehandra se igra sa Solitinom bebom u njenoj sobi i pokazuje joj dajoj umro otac gde se rastuzuje i grli je.Ester odlazi kod Lusije da pricaju o pismu sto je dobila.Oktavio , Marija Alehandra pricaju na bedenju.

Jutro je, Eduardo i Oktavio pricaju u vezi Marije Alehandre i Oktavio mu govori da podje sa njim da mu pravi drustvo na sahrani.Teobaldo, Raisa i Karola pricaju o Mariji Alehandri.Na sahrani su Marija Alehandra, Teobaldom, Oktavo i Eduardo .

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Lusija poziva Eusebija i moli ga za uslugu da je odvede gde njen muz ide kada radi.Posle sahrane Oktavio i Eduardo ispracuju Mariju Alehandru kuci i daje joj broj gde moze da ga pozove ako joj zatreba nesto i pita je da li ide na Zlatno ostrvo.

Ester i Lusija pricaju o njenom muzu i o tome da vidi da li istina sto pise u anonimnom pismu.Na aedromu Oktavio i Marija Alehandra se susrecu i pricajuu, nakon razgovora Marija Alehandra ulazi u avion i priseca se svog tate sa kojim je bila u poslednjim trenucima.Nakon dolaska na Zlatno ostrovo , raduje se sto vidi svoju cerku i prica sa bebisiterkom.Marija Alehandra i Karola pricaju preko telefona vezi casina.

Doris dolazi u hotel gde je odseo Oktavio.Lusija pita da li je sve spremno da idu na mesto gde njen muz ide svakog dana i oni odlaze.Zapravo odvodi je na mesto gde planira da je siluje i prica joj budalastine i lazi o njenom muzu.

Dorisina drugarica donosi pismo Oktaviju koje mu Doris salje ,on otvara i cita kako ga poziva da dodje kod nje kuci i tu razgovara sam sa sobom. Marija Alehandra dolazi u casino i tu susrece Karolu.One se svadjaju.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *