Neukrotivo srce od 81 do 83 epizode - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce od 81 do 83 epizode

By  | 

Neukrotivo srce od 81 do 83 epizodeNeukrotivo srce od 81 do 83 epizode

81 epizoda

Hose Antonio sam sebe krivi za smrt svog sina.Oktavio kaže Doris da će joj Marija Alehandra uskoro postati maćeha.Klorinda savetuju Hose Antonia da sahrani bebu blizu cvetnog grma.Oktavio se prepire sa Doris koja govori da je Marija Alehandra drolja.Na svadbu Araseli i Eduarda Oktavio i Marija Alehandra su kumovu.Na svadbenom prijemu Doris fotografiše svoj poljubac sa Oktaviom,a kada Marija Alehandra krene da to isto učini sa guvernerom izbija tuča između njih dve.

82 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hose Antonio zamoli Simonu da Ester uzme kod sebe neko vreme dok se ne oporavi.Lusija govori Oktaviu da ne smiju dozvoliti da Marikrus postane vlasnica njihovog ranča.Hose Antonio priča sa Santom i govori joj da se kaje što je doveo Ester na selo da živi, jer to nije ono što je ona zaslužila.Oktavio prilikom leta doživljava avionsku nesreću i nakon pada nalazi se bez svesti.

83 epizoda

Nakon pada aviona,Oktavio je dehidriran i povređen.Marija Alehandra i Eduardo kreću u potragu za njim,a Karim im govori da im on takođe stoji na rapolaganju.Dok Eduardo pokušava da stupi u kontakt sa Oktaviom putem telefona,on ležeći na zemlji razmišlja hoće li ikada ponovo videti svoju voljenu Marikrus i njihovu kćerkicu.Vest o Oktaviovoj nesreći se brzo širi i svi kreću u potragu za pilotom Narvaesom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *