Neukrotivo srce 66ep,Oktavio sumnja da je Marija Alehandra Marikruz - Turske-Serije.Net

Meksicke serije

Neukrotivo srce 66ep,Oktavio sumnja da je Marija Alehandra Marikruz

By  | 

Marija Alehandra slikeOktavio sumnja da je Marija Alehandra Marikruz

Marija Alehandra govori kako ne mogu nju da umesaju u ono sto se dogodilo. Marija Alehandra odlazi u posetu Karimu. Oktavio dolazi kod guvernera. Marija Alehandra savetuje Emira da ode u svoju zemlju, ali joj on govori da nece otici, na sta mu ova odgovara da je lud. Karim govori Mariji da jeste lud, ali za njom, i da ako ona bude fina prema njemu, nece je optuziti za atentat.

Jedan od inspektora govori sefu policije, da sumnja da je kriva Marija Alehandra, na sta mu ovaj govori da nju stiti guverner, i da je bolje da nju ne diraju. Bartolome obavestava Doris da je njen izabranik, bio kod njega.
Oktavio srece Mariju Alehandru i govori joj da ce je braniti, ako je umesaju u atentat. Bartolome govori Mariji Alehandri da ce se vencati kada se Doris bude udala. Marija Alehandra poziva Oktavia, ali se javlja Eduardo. Eduardo govori Mariji Alehandri da Oktavio nije tu, na sta mu ona govori da podseti druga da je vencan, i da ne moze opet da se venca, jer bi to bio zlocin (sve dok se ne razvede) . Eduardo je pita kako ona to zna, a ona mu govori da ona zna mnogo stvari.
Doris predstavlja svojim prijateljima njenog verenika . Marijana ispituje guvernera da li je vec i on izbrao njegovu gospodju, a on joj govori da jeste. Eduardo govori Oktaviu da ga je zvala Marija Alehandra, i da je rekla da mu prenese da ne zaboravi da je vec vencan. Oktavio govori Eduardu da je Marija Alehandra ustvari Marikrus, i da zato nije ni uspeo da je pronadje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Bartolome dobija anoniman poziv, i obavestavaju ga da je njegov buduci zet, vec vencan. Doris se zaprepasti kada to cuje. Marija Alehandra razmislja o tome kako joj Doris nece oteti oca njene cerke, bar dok se ne osveti.

Sadrzaje prethodnih epizoda mozete citati OVDE

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *