Nevesta sa ožiljkom od 411 do 413 epizode - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Nevesta sa ožiljkom od 411 do 413 epizode

By  | 

Nevesta sa ožiljkom od 411 do 413 epizode
411. epizoda

Deep potpisuje papire kojima daje saglasnost da sve pripada Govindi. Deep, Chanchal i Sumer su zabrinuti. Chanchal pokušava objasniti Ranviru da bi imanje moglo stvoriti razdor. Ranvir odlazi kod Bhanvara da mu kaže kako sve ne treba pripasti Govindi, ali ga on ubeđuje da polaže sve nade u Govindu. Rukmi je zabrinuta kada sazna da je sve dato Govindi. Ranvir kaže Chanchal da ga Bhanvar Singh nije poslušao. Deep planira kako da se domogne snimka. Deep provaljuje na pogrešno mesto, a onda sledi Rukmi do sobe u kojoj je snimak skriven.

412. i 413. epizoda

Rukmi zatvara vrata Deepove sobe. Sakriva snimak ispod kipa Božice u hramu. Deep je siguran da je snimak u njegovoj sobi. Traži ga sa Sumerom, ali bezuspešno. Konačno Deep nalazi snimak u hramu. Chanchal pokušava ubediti Bhanvara da ne daje imetak Govindi, ali ne uspeva. Uznemirena je i uništava kasetu. Sada kada je dokaz uništen, njih troje planiraju Govindino ubistvo. Deep im govori da budu fini prema Govindi, a kasnije sprovedu plan. Deep je fin prema Govindi i daje mu čokoladu. Govinda se zagrcne dok jede čokoladu, Rukmi se uznemiri.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site