Obećanje - 17. i 18. epizoda - Javuz je ubio "Velikog Gospodina" i krije to od Bahar!

Söz - Obećanje

Obećanje – 17. i 18. epizoda – Javuz je ubio “Velikog Gospodina” i krije to od Bahar!

By  | 

17: Bahar je u kovčegu. Javuz moli Boga da ona izdrži, da ne umre. Sa ekipom odlazi kako bi je spasio iz Čolakovih ruku. Oni se prisjećaju svojih ljubavi dok Javuz gleda snimak Bahar u kovčegu. Za Fethija je nastupio težak period.
18: Bahar saznaje da joj je otac mrtav. Proklinje svakoga ko je kriv za njegovu smrt. Javuzu je teško da je gleda u tom stanju. Odvodi je u mrtvačnicu kako bi se oprostila od oca. Pritom se prisjeća kako se sve odvijalo i kako su našli Baharinog oca. Čolak nastavlja sa osvetom. Javuz krije tajnu o smrti Baharinog oca od nje. Smrt Velikog Gospodina ima velike posljedice po tim i zemlju. Javuz želi reći Bahar da je on ubio Velikog Gospodina (njenog oca), ali je primoran da se predomisli. Ateš i Avdži prelaze preko granice da bi uhvatili pomoćnika Velikog Gospodina, ali u susret im izlazi Ejlem. Agah pravi planove kako bi zauzeo mjesto “Velikog Gospodina” i kako bi se dokazao suočava Sandžara sa timom. Tim koji predvodi Javuz u regiju ide kako bi pružili zaštitu od napada koji će biti organizovan na pripadnike tuskih oružanih snaga.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site