Obećanje 5. i 6. epizoda!

Söz - Obećanje

Obećanje 5. i 6. epizoda!

By  | 

Obećanje 5. i 6. epizoda!
5 epizoda
Ejleme nestaje.Javuz dovodi jednog ranjenika kod Bahar na poslu I kaže joj da učini sve da on preživi jer zna informacije u vezi Ejleme I da ih taj čovek može odvesti do Čolaka.Edem odvodi Nazli I Guler na sigurnom, a nakon toga se nalazi sa Javuzom kako bi napravio dogovor sa ranjenikom I pronašao Čolaka.Fatma je ponosna na Hafiza I to mu govori.

6 epizoda
Čolak je uhvaćen od strane Javuzovih ljudi.Čolakovi ljudi uhvate Lejlu I još neke ljude.Fatma je zabrinuta I plače nakon što joj komesar kaže da joj muž mora na jednu malu operaciju.Javuz dolazi kod doktora koji je operisao Ali Hajdera, te Javuz saznaje da mu je u stomak ubačena bomba.Bahar vadi bombu, te ona puca u njenim rukama.Da li je Bahar povredjena?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site