Obećanje - od 21. do 23. epizode- Tim dobija novi zadatak!

Söz - Obećanje

Obećanje – od 21. do 23. epizode- Tim dobija novi zadatak!

By  | 

21: Čolak zadaje Javuzu novi udarac. Stavlja njegove ljude u hladnjaču. Javuz je očaajan jer ne može da dođe da spasi svoje ljude. Sa druge strane Čolak uživa u Javuzovoj patnji. Nazove ga i pita koga prvo da ubije, neka bira. Javuz ludi, ne može da mu dozvoli da ubije bilo koga od njegovih ljudi. Traži da pusti prvo Hafiza jer ima malo dijete. Fatmi govori da su ubili Hafiza. Javuz uspije doći do Čolaka i samo puca. Sve upućuje na to da su upucali Karabataka. Ljudi dozivaju zapovjednika, ali uzalud. Izgleda da je Aga Javuzov otac. Javuz koji je krenuo u restoran da spasi ljude čuje pucanj preko telefona i prestravljen je. Fatma je u šoku nakon otmice Ahmeta, ali uz Guler i Bahar dolazi sebi. Ejlem slijedi akciju kako bi uhvatila teroristu.
22: Tim nakon oslobođenja prati teroristu koji je oteo Ahmeta. Hafiz ide sa njima. Nova strategija Agaha i Čolaka dovodi do nove opasnosti. Čolak sa jedne strane igra uloga spasioca u regiji, a sa druge pokušava da okrene civile protiv tuske vojske. Advokat “Velikog Gospodina” koji je došao u Karabayir korak po korak se približava pravom cilju. Bahar čeka Javuza.
23: Tim po cijenu života pokušava da spasi ljude iz močvare. Bahar ostaje sama sa ubicom i pokušava naći izlaz iz situacije. Javuz saznaje za to i tim i ubica se nalaze licem u lice. Javuz ne zna da ubica čuva tajnu o njemu. Hafiz je otišao na dugo putovanje. Tim dobija obavještajne infomacije od natporučnika Erdem i započinje pripreme za sledeći zadatak.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site