Obećanje 7. i 8. epizoda!

Söz - Obećanje

Obećanje 7. i 8. epizoda!

By  | 

Obećanje 7. i 8. epizoda!
7 epizoda
Javuz je yabrinut ya Bahar.Bahar je žva I trudi se da dodje I zavrne plinsku bocu, koju je jedan od Čolakovih ljudi postavio kako bi sve digao u vazduh.Hafizu je jako loše.Lejla plače pokraj njega I govori da nigde neće otići I dag a neće pustiti.
Javuz I Bahar sun a nekoj zabavi.On dobije dojavu o opasnosti, te je na oprezu dok Bahar drži govor.
8 epizoda
Čolak uzima jednu ženu kao taoca.Sve su to Čolakove naredbe, koje Javuz svo vreme sluša preko bubice.Čolak traži da mu dovedu Fuatovu ženu.Policija privodi Javuza, ali Javuz beži iz policijske stanice.Javuz odlazi kod Bahar I pokuša da joj objasni da je sve to činio zarad njene dobrobiti.Fuatova žena dospeva do Fuatovih ruku.Javuz pokušava da spreči da bomba ekspoldira I doilazi oči u oči sa smrću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site