Miti je izgubila bebu! :(

Indijske Serije

Odbačena (1 390.ep.) 30.05.2014. – Miti je izgubila bebu! :(

By  | 
Juvrađ misli da je uboo Muktu

Juvrađ misli da je uboo Muktu

Miti je zadržala Juvrađevu ruku

Miti je zadržala Juvrađevu ruku

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Miti je u bolovima

Miti je u bolovima

Akaš gleda na sat i pita se zašto Miti još uvek nema. Reši da je pozove, ali se onda predomisli jer ona treba da shvati šta joj je prioritet i gde bi trebalo da bude zapravo. Nervira se što je nemarna. Vetar duva i pomera zavesu koja sruši sa stola figuricu koju je kupio za bebu. On je podigne i gleda šokirano. Sluti nešto. Ipak, pomisli kako je Miti sigurno bezbedna gde god da je. Odlazi da uzme drugu figuricu. Mobilni zaboravlja u sobi (na podu).

Ratore vozi dok Mukta sedi pored Miti koja plače od bolova. Ratore joj govori da izdrži. Ona doziva Akaša, pominje bebu. Mukta moli oca da vozi brze. Ratore zove doktorku i objašnjava joj da je situacija ozbiljna, Miti je trudna i krvari, nema vremena, mora odmah da dođe (doktorka). On potom pokušava da dobije Akaša, ali mu se on, naravno, ne javlja. Mukta plače i govori da je ona za sve kriva. Ratore joj kaže da ne govori tako, ne treba da bude negativna, sve će biti u redu. Govori Miti da se drži i da ne gubi hrabrost. Miti gubi svest. Mukta je doziva. Ratore pita šta je bilo, Mukta mu kaže. Oboje pokušavaju da je probude, ali uzalud. Napeti su. Ratore moli Miti da izdrži, vozi kao lud.

Tapu je sa Nani, uzalud je pokušavala da dobije Ratorea. Dolazi Damini sa dve posude i veselo kaže Tapu da je spremila zimnicu i za Muktu i za Miti. Shvati da je Tapu nešto zabrinuta pa je pita šta je bilo. Tapu joj odgovori da je Ratore otišao po Muktu, a sad se ne javlja na telefon i to je brine. Odjednom joj zazvoni telefon, to je Ratore. Tapu se brzo javi i počne da brblja. Ratore je prekine i kaže joj da pažljivo sluša. Kaže joj da je Mukta dobro, ali je Miti povređena. Tapu je u šoku. Ponovi ovo poslednje. Damini je zgranuta, ispada joj posuda sa zimnicom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  39 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site