Miti je izgubila bebu! :(

Indijske Serije

Odbačena (1 390.ep.) 30.05.2014. – Miti je izgubila bebu! :(

By  | 
Ratore hoće da ubije Juvrađa

Ratore hoće da ubije Juvrađa

Miti je izgubila bebu! :(

Miti je izgubila bebu! 🙁

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Mukta tvrdi da je ona za sve kriva

Mukta tvrdi da je ona za sve kriva

Nani, Tapu, Mukta, Ratore, Kađri, Sankrant, Gomti, Pavitra i Ekadiš su u holu (u kući Bundelinih) i čekaju da doktorka završi s Mitinim pregledom. Nani trabunja gluposti o Damininoj porodici. Ratore je moli da ćuti i da ne iskušava njegovo strpljenje. Nani, međutim, ne zaklapa. Kaže da je Miti dobila šta je zaslužila. Pominje i Akaša. Mukta poludi i vikne da Akaš nije kriv. Tapu takođe ućutkuje Nani, kaže, Miti je zaslužna što se Mukta spasila. Doktorka krene niz stepenice. Svi su nestrpljivi da čuju šta se događa, Damini je pita kako je njena Miti. Doktorka im kaže da je Miti zadobila veliku povredu, ali, sada je van opasnosti i treba da odmara. Svima lakne. Međutim, ona im se izvini, ali kaže da nije mogla spasiti bebu. Svi su u potpunom šoku, dok se tetke blago nasmeju (da sam samo mogla, prošla bih kroz ekran da ih podavim koliko su odvratne!! – prim. prev.). Zapravo Miti je pobacila i pre nego što je stigla kući.

U sledećoj: Ekadiš slomljena silazi niz stepenice. Pavitra i Gomti joj govore da je dobro što je Miti pobacila jer sada neće morati da odgovaraju na razna pitanja, a i tog “umrljanog” deteta nema više, pa ne moraju da brinu da će doneti porodici sramotu. Pre nego što Ekadiš uspe da se izviče na njih, šokirani Akaš (koji se pojavio na vratima sa novom figuricom) vikne: “TETKA!!”

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  39 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site