Voz u kome je Miti eksplodira!

Indijske Serije

Odbačena (1 406.ep.) 23.06.2014. – Voz u kome je Miti eksplodira!

By  | 
Tina Dutta na setu - kod štanda sa pakorama

Tina Dutta na setu – kod štanda sa pakorama

Miti pita Fidu da li je na kartici nešto važno. Fida klimne glavom. Pita ih da li su spremne da siđu u Nagli, voz staje za 2 minuta. Damini i Miti imaju samo dva kofera. Fida neće propustiti priliku da pomogne prijateljici. Dolaze policajci i pretresaju vagon. Fida je zabrinuta. Lakne joj kad policajci odu. Damini oseća nešto loše. Vraća se Fidin muž i nasmeši joj se. Signalizira joj da pođe s njim. Ona posluša. On je hrabri, kaže kako će policija proveravati samo njihove torbe, ali ne i njih. Ona klimne glavom. On joj pomogne da obuče prsluk s bombom. Ona mu kaže da se ne boji da umre jer će otići zajedno. Daje mu džemper koji mu je isplela. Kaže kako je jako hladno u raju. On uzme, da joj kurtu da sakrije prsluk s bombom. Dodirne joj lice, ona se smeši. On odlazi. Ona gleda bombu i kurtu.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Miti je izgubljena u mislima i bezglasno plače. Najavljuju dolazak u Naglu, pa se Miti prene.

Fida je obukla kurtu preko prsluka i dok se vraća na svoje mesto, posmatra ljude u vozu. Seda. Miti primeti da je obukla kurtu i hvali Fidinu lepotu. Voz stiže na stanicu u Nagli. Miti poželi da zagrli Fidu, ali joj ona kaže da ne može to sad učiniti. Ako joj život podari drugu šansu, svakako će je zagrliti. Miti joj kaže da će je se uvek sećati. Fida kaže kako je dosta naučila od Miti i volela bi da može nešto od toga i da primeni. Opraštaju se. Damini i Miti silaze sa voza. Fida je tužna gledajući ih kako odlaze. Miti kaže Damini da će otići da kupi pakore za Fidu jer ih ona obožava. Pojuri do prodavca hrane. Policija je na oprezu.

Fidin muž se oprašta od Fide, kaže joj da ide u četvrti vagon od tog u kome je ona. Ona klimne glavom. Miti kupi pakore i uleti u voz da ih da Fidi. Fida se zgrane kad je vidi i dirnuta je kada joj Miti kaže da joj je kupila pakore. Ona joj u znak prijateljstva pokloni svoju ogrlicu i veže je oko njene ruke. Kaže joj da upamti, hiljade života može biti spašeno. Voz zatrubi. Damini je zbarinuta jer je Miti još u vozu. Požuri da je potraži, ali se sudari sa Fidinim mužem koji je izašao iz voza. Voz počne da se kreće. Fida požuruje Miti da izađe, ali se Miti zakači marama. Obe pokušavaju da je otpetljaju. Uspu nekako. Damini je u šoku jer je voz krenuo sa Miti unutra. Ona i Miti dozivaju jedna drugu. Voz ide sve brže i brže. Fidin muž stane da još jednom baci pogled na voz. Damini trči pored voza, vikne Miti da će se naći u Đamuu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  41 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site