Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Odbačena (1 436.ep.) 04.08.2014. – Ašvag se kune Miti da će je lično spojiti s mužem!

By  | 
Miti kao Pakistanka

Miti kao Pakistanka

Miti je u sobi. Tužna je i razmišlja u sebi kako je morala da se vrati u Pakistan iako je bila toliko blizu svog doma. Pita se šta joj je zapisano u sudbini i koliko će još morati da ostane u toj zemlji. Ne može to više da podnese, želi da se vrati u Indiju. Dolazi Zubeida. Primeti da Miti nije ni pipnula hranu. Sedne pored nje i uhvati je za ruku. Miti kaže da joj se ne jede. Zubeida joj kaže da razume njen bol, ali samo želi da ih ona prihvati kao svoje rođene dok je tu sa njima. Miti kaže da im je jako zahvalna za sve što su učinili za nju, ali ne može ostati tu više. Mora se vratiti kući. Zubeida kaže da ima puno poverenje u svog muža. Pa šta ako je ovaj put omanuo, zasigurno će naći drugi način kako bi je uskoro poslao kući. Potom joj pruži zalogaj hrane. Miti ga nevoljno uzme. Zubeida potom ode. Miti u sebi razmišlja kako mora sama naći način da se vrati kući. Mora postojati neki način. Nije prekršila nikakav zakon kada je došla u tu zemlju, zašto se onda plaši. Pita se koliko će dugo ostati u toj zemlji pod imenom Fida.

Carinik čuje zvuk nanogice, pa postane sumnjičav. Krene oko kamiona da proveri. Za to vreme, kamiondžija pokušava da pokrene kamion, ali on neće da uplali. Carinik staje baš kod dela gde je Akaš i savija se da uzme nanogicu. Međutim, Akaš ga preduhitri u uzme mu je ispred nosa. Ovaj ga ugleda i poviče. Kamiondžija, pogledavši u retrovizor, shvata da je situacija opasna. Kamion napokon upali i ovaj nagazi gas. Carinik poviče da stane, ali ovaj nastavi dalje. On upada u džip pa za kamionom. Akaš se teškom mukom drži.

Nilofer je došla kod Miti. Zahvaljuje joj što je došla na vreme, inače bi Ašvag ostao u zatvoru. Miti kaže da je to bila Božja volja. Nilofer je krivo što je Miti i dalje daleko od svog muža. Kaže joj da razume njen bol. Grli je. Potom joj kaže da ima vere u Boga, on će joj sigurno pomoći. Odlazi. Miti u glavi odzvanjaju Ansarijeve reči sumnje. Pita se koliko će dugo živeti pod lažnim identitetom. Nije počinila nikakav zločin i nije prekršila zakon. Pita samu sebe zašto ne bi sve ispričala Ansariju. Moli se Bogu da joj pokaže put. Zna da je istina najbolji put. Odluči da prizna sve Ansariju. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

lines-flowers-and-nature-017261

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno