Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

Indijske Serije

Odbačena (1 541.ep.) 6.01.2015. – Ćameli saznaje da je Rani u bolnici!

By  | 

download (1)

Nani ostane pri svome..
Mukta: “Dosta, Nani! Bar si mogla reći nešto lepo povodom nove godine! Nisi mogla da nas blagosloviš, onda bar nemoj da nam prigovaraš!”
Oglasi se Višnu: “Ne osećam se loše zbog toga…”
Mukta: “Ja se osećam! Nisam svetica pa da ćutke slušam njena prigovaranja! (Potom se okrene ka Nani.) Višnu nikad ne odgovara na tvoja prigovaranja jer te poštuje! Sve podnosi ćutke!”
Nani: “Nema drugog izbora!”
Mukta: “Nisi nikad davala šansu da neko nešto kaže! Da ti ja danas kažem ko živi od milostinje rođaka?! Tvoj sin, njegova žena i TI!”
Nani je šokirana: “MUKTA!”
Muktu to ne dotiče: “Živiš u ovoj kući godinama, od dedinog novca! Što tad ništa nisi rekla?!”
Nani je ljuta: “Niko nikad u ovoj kući do dana današnjeg nije ovako razgovarao sa mnom!”
Mukta: “Znam da su te moje reči pogodile! Ti zapravo vređaš ljude, ne mene! Izvini se Višnuu!”
Nani neće. Mukta je upozori da odmah to uradi, inače će prekinuti sve veze s njom. Nani je šokirana. Višnu pokuša da kaže nešto, ali Mukta besno izađe iz prostorije. Dođe Divja, pita Nani šta se dešava. Nani joj se požali šta joj je Mukta odbrusila. Kaže kako je njena (Divjina) unuka zaboravila vrednosti živeći u onom kućerku.

Rani je primljena u bolnicu, Akaš i Miti su jako zabrinuti. Uvedu Rani u sobu. Doktor kaže Akašu i Miti da sačekaju napolje. Dođe med.sestra i upita za ime, misleći na ime pacijentkinje, ali Miti odsutno izgovori svoje ime. Sestra zapiše u karton. Akaš teši Miti da se Rani ništa loše neće desiti, grli je. Ona plače.

Ćameli dođe rikšom do kuće Bundelinih. Taman uđe na kapiju, kad joj čuvar kaže da niko nije tu, svi su otišli u gradsku bolnicu. Ova mu zahvali i požuri, ode.

Mukta donese kofu vode. Kaže da će uraditi “shraad” (posmrtni ritual) za Nani. Tera Višnua da izgovori mantru. Svi su u šoku. Mukta prospe onu vodu na sebe i kaže kako je za nju Nani od tog dana mrtva. Nani je povređena. Mukta nastavi kako je Nani bila njena prababa, ali više nije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site