Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1057. epizoda 1. DEO – Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

By  | 

Vivan otima i puca Čakor i Surađa!
Prevod: Maya.

Epizoda kreće danas sa Čaganom, koji se brine o Kasturi. Kasturi se oseća uznemireno i govori da oseća da će se nešto loše dogoditi, uplašena je. Čagan prima nečiji poziv, a nakon što završi priču joj kaže da ga je Teđasvini zvala. Rekla mu je da Surađ, Čakor i Sanvi nisu u palatu. Ona se zabrine i moli se…. Muzika je u pozadini… Kreće nevreme (kijamet) napolju. Vetar duva i počinje da grmi. Vivan je oteo Surađa i Čakor (tokom noći) i odveo ih je negde. On gleda u Sanvi tužno i moli je da mu oprosti, stavlja joj vatu u uši (da ne bi čula zvuk pucnja). On izvodi Surađa i Čakor iz kola, ostavlja ih pored. Neko stoji u senci i snima sve to, smeje se… Surađ se budi i gleda Vivana zapanjeno: ,,Oteo si nas? Gde si nas doveo? Gde smo? Što nam radiš ovo? Mi nismo krivi za tvoje stanje. Mi te puno volimo, a ti… Zašto nas kažnjavaš? Nas? Odgovori mi! Zašto radiš ovo? Pusti nas!”
Čakor se budi i govori Vivanu da razume njegov bol, ali nije pravedno da njih kažnjava. Vivan uperi pištolj u njih i govori besno: ,,Ne razumete to. Zakunuo sam se da neću poštedeti osobu koja me je zarobila. Neću! Zato moram da vas ubijem. Onda kada vas ubijem i smaknem s puta, moći ću da se sretnem s tom osobom. Moći ću da nađem i ubijem Imli! Izmučiću Imli. Vas ću ubiti kratko i lako.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site