Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1057. epizoda 1. DEO – Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

By  | 

Imli je srećna i zahvaljuje se Bogu. Veza se prekida. Teđasvini pita Arčanu šta je bilo, a ova joj kaže da se molila za Surađa i Čakor u hramu. Teđasvini vidi na podu Čakorinu mangalsutru (ogrlica koju žene nose kada se udaju) i zapanjena je. Ona pogleda zatim statuu/kip Boginje, pa podiže mangalsutru s poda i govori zabrinuto: ,,Šta je ovo, Boginjo? Šta je ovo? Čakor nikada ne ide iz kuće bez mangalsutre na sebi. A sada leži na podu… Šta mangalsutra radi na podu? Kako je palo i… gde je Čakor? Gde su Čakor i Surađ? Šta je s njima?!”
Kasturi misli da je trebalo da oni (SuKor) dođu dosad, a nema ih, oseća da će se nešto loše desiti. Zabrinuta je i ulazi u hram da se moli… Sveća (dija) kreće da se gasi zbog jakog vetra. Kasturi pokušava da zaštiti plamen sveće i brine se, moli se… Žena šalje Imli snimak zatim; Imli gleda snimak i zapanjena je: ,,Vivan? Vivan je oteo i upucao Surađa i Čakor? Vivan! Vivan… On! On! Postao je njihov neprijatelj, izneverio ih je i oduzeo im život. Isti taj Vivan… Ha… Azadgunđ će ponovo biti u mojim rukama. Moj sledeći napad će biti jako opasan. Spreman se da ih uništim. Sada poštujem Vivana. On je ubio moje neprijatelje. Danas ću ući u Azadgunđ i početi da sprovodim teror. Svako ko se pobuni biće mrtav. Bez Čakor, seljani se slabi… Pobediću!”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kraj prvog dela.

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site