Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1057. epizoda 1. DEO – Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

By  | 

Surađ pogleda Čakor, pomazi je po licu i onda ispušta ruku na pod… Surađ i Čakor (SuKor) zaklapaju oči; Vivan im prilazi i govori zadovoljno: ,,Mrtvi su. Sada mogu da se vidim sa onom ženom. Istim ovim pištoljem ću ubiti tu ženu i Imli! Grešnici će umreti!”
Neka žena je snimila sve to i smeška se zlobno. Vivan ulazi u kola i odlazi odatle. Oko Surađa i Čakor samo teče krv na podu… Upucani su.
Imli se pita zašto su se svi okrenuli protiv nje, da li smeraju neki plan protiv nje. Ona tada primi poruku i vidi u poruci fotografiju. Pita se šta li je to. Fotografija se učitava… Imli vidi krv i nečije ujedinjene ruke, a zatim vidi i drugu fotografiju u kojoj Surađ i Čakor leže na zemlji mrtvi. Ona je u šoku i ne može da veruje šta gleda: ,,Surađ i Čakor… Oboje su umrli? Ubijeni su! Ali kako je ovo moguće? Ne, ne, ovo je sigurno nečija zamka. Ko bi ih ubio? Ovo je šala. Ovo nije moguće. Ovo nije istina! Ovo je nemoguće. Ovo je spletka…”
Tada prima poziv od nepoznatog broja (isti broj sa kog je dobila tu slikovnu poruku). Imli se javlja i pita oštro: ,,Ko si ti? Kakve su ovo fotografije? Govori!”
Žena na vezi se smeje zlobno i govori: ,,Snimila sam sve i videla to svojim očima danas. Darovala sam ti ogromnu sreću. Tvoja dobra vila sam. Nemoj mi zahvaljivati, Imli Devi, uradila sam ti veliku uslugu.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site