Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno siroče 1057. epizoda 1. DEO – Vivan otima i puca Čakor i Surađa!

By  | 

Čakor plače i moli ga da ne radi to, neka smisli neki drugi način, neka misli o Sanvi. Zar želi da Sanvi postane siroče tako mala i nedužna? Sanvi plače… Vivan negira i obeća im da će se brinuti dobro o Sanvi, zameniće joj oca. Surađ kaže Čakor da ovo nije njihov Vivan, rekao joj je to i ona mu nije verovala. Čakor plače i govori razočarano: ,,Počinila sam ogromnu grešku… Moj prijatelj iz detinjstva nije nikoga mogao da povredi, a ovaj novi Vivan je ubica. Želi da nas ubije. To mu je namera. Došao je u ovu kuću samo zato… Zločinac je. Možda je i trebalo da bude tamo večno i da trune! Da umre u onoj mračnoj ćeliji. Proklinjemo ga…”
Vivan viče na njih: ,,Umuknite! Samo dužite i otežavate mi posao. Moram da vas ubijem. To mi je zadatak. Niko ne zna kroz šta sam ja prolazio u životu… Prokleli ste me? Ubiću vas. Prvo ću ubiti Čakor. Zaboraviću svako drugarstvo i ubiću vas. Duše će vam uskoro biti na nebu!”
Čakor ga moli da ne radi to i hvata Surađa za ruku. Oni se gledaju… Vivan uperi pištolj u Čakor i ispali metak. Čakor vrisne; pogođena je u stomak. Ona gleda u Surađa i tiho govori kroz suze: ,,Surađ… Volim te…”
Vivan zatim uperi pištolj u Surađa i upuca ga takođe. U pozadini je tužna pesma “Dheere dheere”….

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site