Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (591. ep.) 19.08.2016. – Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

By  | 

1Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

Upravnik zatvora daje telefon Bhaiya ji-u. Bhaiya ji mu zahvali za pomoć i kaže da će mu platiti za sve usluge čim izađe odatle. On pozove Ragini. Ona kaže da je jako srećna, mora mu saopštiti dobre vesti, osvojila je poverenje seljana. Njemu je drago i kaže da je ponosan što je ona njegova ćerka, pita je da li je ta izdajica Suraj uradio išta. Ona kaže da nije, nije vikao na nju, doda da on kaže da je tišina opasnija od glasa/buke. Doda da je Chakor jako lukava i ona je sa Sartajem, biće problem ako se ujedine. Bhaiya ji kaže da pobeđuje onaj koji prvi napada. Ponosan je na nju, ona je njegova krv. On prekine poziv.

Ona kaže da Suraj i Chakor sumnjaju u nju, mora biti oprezna. Suraj otkaže ugovor i kaže Chakor da neće da sluša, misli da je ona to naučila Ragini, do kad će ga njih dve zaustavljati.
Ona kaže da nije rekla Ragini, ona nije mogla da ga zaustavi, Ragini je nabavila sve što je potrebno seljanima, srećna je. Chagan je rekao da je Ragini isplanirala to pre 2 dana, znala je da ona (Chakor) želi da spasi seljane. Zašto joj nije rekla, mogla je i pre da ih spasi, a danas je došla. Oseća da ona čeka pravo vreme, treba da razmisle, kako je tako lako deaktivirala bombu. Moraju saznati njenu prošlost inače će ona postati misterija za njih. On kaže da po prvi put misli da je ona u pravu, Ragini je došla da mu uništi posao, mora da sazna sa kim je bila 10 godina. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site