Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (591. ep.) 19.08.2016. – Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

By  | 

3Bijli dođe i pozove ih da dođu, Imli je uradila pripreme za “raksha bandhan”.

Chakor kaže da će doći. Suraj kaže da on neće doći, Ragini je uradila to i učinila ga njenim neprijateljem. Chakor kaže da Ragini ne treba to da zna, on je saznao ali neka joj ne pokazuje to, treba da igra istu igru sa njom koju ona igra sa njim. On kaže da žali što mora reći to, ali mora da se složi sa njom.
Imli iznenadi Ragini sa proslavom. Ragini joj zahvali i kaže da joj je nedostajao brat na raksha bandhan više od Maa. Vivaan joj kaže da im brzo zaveže rakhi. Ranjana se složi i kaže da je Vivaan vodio puno računa o njoj, neka prvo njemu zaveže rakhi. Ragini zaveže rakhi Vivaanu i zahvali mu što joj je pomogao da nabavi stvari za seljane, sad će otvoriti fabriku i pomoći seljanima. On kaže da ima Bhaiya ji-ev novac, iskoristiće ga za seljane. Suraj kaže da to znači da su oboje uradili to. Chakor kaže Suraju da kontroliše svoj bes. Ona pita Ragini zar joj nije verovala dovoljno da bi joj rekla. Imli kaže da mogu kasnije pričati, neka sad Ragini zaveže rakhi Suraju. Chakor pita Suraja da li je doneo poklon za Ragini, a onda kaže da je u redu, može ga doneti i kasnije. Ragini uzmi rakhi da ga zaveže Suraju. On se naljuti i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sluga pozove Suraja i kaže mu da je Ragini došla u Azaadgunj 15 dana pre nego što je došla u palatu, posetila je Sitapurski zatvor mnogo puta, čak i juče. Suraj je pogleda. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site