Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

Indijske Serije

Odbačeno siroče (591. ep.) 19.08.2016. – Chakor i Suraj sumnjaju u Ragini!

By  | 

5On kaže da ona ispravno govori, on mora da sazna, neophodno je da zna koga viđa.

Rekao joj je da mu ne preseca put, čak i posle toga je ona isprovocirala seljane protiv njega, nije uradila ispravno. Ona mu kaže da pronađe tajnu Sitapurskog zatvora pre nego što ona isplanira nešto veliko. Doda da je došlo čudno vreme da rade zajedno, ali njihovi motive su različiti, on želi da od seljana napravi badhue a ona želi da ih oslobodi. On se složi ali doda da neće zaboraviti da je ona njegov neprijatelj niti će njoj dozvoliti da zaboravi to.
Jutro je, Imli pita Vivaana gde ide. On kaže da ide da pomogne Ragini oko otvaranja fabrike za seljane. Ona zaveže kosu i kaže da je dobro da on radi taj posao koji Chakor nije mogla da uradi. On joj pusti kosu i kaže joj da je ostavi raspuštenu, to joj stoji. On se nasmeši i ode. I ona se nasmeši. Imli oseti bol i Suraj vidi to. Vivaan se vrati i zabrine se za Imli. Ona mu kaže da je dobro, doda da je njegovo dete jako nestašno, udara je. Ona stavi Vivaanovu ruku na svoj stomak da i on oseti to. Oni se smeju. Suraj žudi da oseti svoje dete, rastuži se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Ragini kaže Kasturi i Bhuvanu da otvore vrata fabrike. Vivaan kaže Chakor da ona ne može da vidi da ljudi hvale Ragini. Chakor mu kaže da je on ne zna. On kaže da je dosta, neće da čuje ni reč protiv svoje sestre.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site