Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

Indijske Serije

Odbačeno Siroče 956. epizoda – Seljani spašavaju Čakor i zaustavljaju Surađa!

By  | 

Čagan dolazi i uhvati Surađa za ruku na vreme: ,,Dosta, Surađ. Sada je bilo dosta!”
Gauri ga uhvati za ruku: ,,Nemoj da se mešaš. Imli će te ubiti, ako se umešaš sada. Stani!”
Čagan odbija da se povuče i izjavi: ,,Ako me ti ne podržavaš i nemaš nimalo hrabrosti, Gauri, dobro. To je tvoja stvar… Nemoj. Idi, povuci se i gledaj kako Čakorina čast propada. Gledaj njene suze i bol. Zamislite svi vi da ste na njenom mestu sada! Zamislite šta biste učinili da ste Čakor! Bolje i da umrem. Neka, da umrem, ali ne mogu da gledam kako Čakorina čast propada. Ne mogu! Ovo može da se dogodi i sa vama. Sa svakom ženom u selu. Ako Surađ ukaljala Čakorinu čast, ja ću Imlinu.”
On hoda ka Imli i uhvati je za sari. Imli viče na njega da će mu slomiti noge i naređuje svojim ljudima da se umešaju. Čagan ih tuče. Ostali seljani udaraju Imline ljude takođe i kreću da viču. Oni prilaze Čakor i gurnu Surađa. Surađ pada na pod. Svi se okupljaju oko Čakor i štite je zajedno. Ranviđej naredi ljudima da uhvate Kasturi i ostale seljane. Čakor viče da mogu zajedno da se suoče sa njima i da ih poraze. Kišor viče da će Imli umreti! Svi seljani krenu da se deru i uzimaju borilačke štapove. Oni udaraju Imline ljude. Surađ ustaje i hvata Čakor za ruku. Čakor plače. On kaže da će učiniti započeto.

Najava: Čakor plače. Njena marama padne na Surađevo lice. On joj je vrati. Čakor viče da je Surađ mrtav za nju sada. Odriče ga se zauvek!

Picture source: www.desitvbox.com

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!