Oluja ( La Tempestad) - 32. i 33. epizoda!

Meksicke serije

Oluja ( La Tempestad) – 32. i 33. epizoda!

By  | 

32: Mercedes stiže na vrijeme i spriječi Valdiviju u namjeri da ubije Damiana. Uplaši se kada vidi Eusebiju bez svijesti. Doktor San Migel joj saopšti da je Eusebija jako iscrpljena j da joj je potreban odmor, te da je to uzrok nesvijesti. Eusebija joj međutim kaže da se nije onesvijestila, nego joj je neko dao da pomiriše nešto od čega je izgubila svijest. Marina je pod pritiskom zbog Hernanovih izliva ljubavi i donese odluku da prekine njihovo partnerstvo.
33: Fulgencio nakon što je spavao sa njom, kaže Mayuyi kako ne može povjerovati da se ona preko noći zaljubila u njega. Ona mu prizna da ga želi odavno, ali ga se plašila. Fulgencio stiže u bolnicu i govori Beatriz i Rebeki da je čuo da su pokušali ubiti Damiana pa je odlučio da mu unajmi policijsku zaštitu. Rebeka govori da je kasno ponudio, posada Oluje to već čini.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *