Omer - 34. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 34. epizoda!

By  | 

Gamze, šokirana Nevzatovim riječima, nastavlja podržavati Omera u saradnji sa Šule, iako sumnja. Osjećajući se posramljeno zbog Gamzine podrške, Omer joj se izvinjava što nije mogao pokazati razumijevanje i podršku koja koja joj je trebala u posljednje vrijeme. Gamze, koja se bori s porodičnim i poslovnim problemima, teško se suočava s činjenicom da je zanemarila Tunu i da je njezina veza sa sinom oslabila.

Dok se Resat, koji se posvađao sa svojom djecom zbog braka iznenada osjeća usamljeno zbog ove odluke, Čiček je tužna jer nije dobila ljubav i prihvaćanje koje je očekivala od Resata i djece. Hakan, koji se opire razvodu, nastavlja pokušavati razne metode. Šukran, koja primjećuje da je nešto čudno u vezi Ede, nastavlja s tim.
Shvativši da im je bitno iznajmiti kuću, Gamze dijeli situaciju s Omerom, no Omeru, koji nije u dobroj finansijskoj situaciji, ne sviđa se ta ideja. Ali svjestan je da s Čiček moraju smireno razgovarati.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *