Omer - 32. epizoda!

Ömer/ Omer

Omer – 32. epizoda!

By  | 

Saznavši da se njegov otac sprema oženiti Čiček, Omer se protivi odluci govoreći da bi to bilo nepoštovanje sjećanja na njegovu majku. Međutim, Resat, koji se bori i sa porodičnim problemima svoje djece i sa zdravstvenim problemima svoje majke, ostaje pri svojoj odluci i pokazuje Omeru vrata. Iako se napetost između njih nastavlja, na Gamze je da smiri Omera.

Nisa, koja napuštajući muža pokušava izgraditi život u kojem može stati na vlastite noge, nije svjesna podmuklog plana koji joj je Hakan pripremio. Tahir, koji sazna da je Šukran podnijela zahtjev za razvod, zahvalan je na Hasanovoj podršci dok se bori s usamljenošću i očajem, ali nije svjestan da je uvučen u veliku opasnost.
Omer, koji dobije poziv od Šule da sudjeluje u projektu organizovanom za djecu, srećan je što Gamze prihvata ovaj poziv. Ono što će se dogoditi na otvaranju restorana šokira sve. Gamze, koja pati zbog posla koji joj stvara Nevzat, naći će se u vrlo teškoj situaciji koja će izazvati velike probleme sa Omerom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *