Osnivač Osman 18. epizoda!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 18. epizoda!

By  | 

Osnivač Osman 18. epizoda!

Osman spašava princezu Adelpha i šalje je u Kais selo zbog njene bezbednosti. Ališar Beg pita Dundar Bega da se udruži sa njim protiv Osmana i Balgaja.

Gunduz saznaje da je Osman uhvaćen od strane Balagija i šalje svoje Alpe da ga traže. Princ Salvador govori Sofiji da su se Osman i Balgaj udružili i uputili ka šumi. Princeza Sofija je iznenadjena njegovom lojalnošću.

Dundar Beg se vraća u Kais selo sa suprugom i kćerkom. Oni stanu da malo odmore, a Zohre koristi priliku da mu prizna da je posetila Mongole. Dundar Beg je ljut, shvata da je Gundazova i Osmanova ljutnja prema njemu donekle opravdana, ali je i dalje rešen da im se osveti.

Bela se sastane sa Osmanom, a kada se vrati shvati da nema princeze Adelphe. Šokirana je i o tome obaveštava Seldžan Hatun.
Sve epizode serije Osnivač Osman

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site