Paramparca 92. epizoda 3. deo,Ozan upada u Damirovu zamku!

Turske Serije

Paramparca 92. epizoda 3. deo,Ozan upada u Damirovu zamku!

By  | 

Paramparca 92. epizoda 3. deo,Ozan upada u Damirovu zamku!

Damir priredjuje Hazal romantične trenutke.Pita je da li joj se dopada poklon ( automobil ). Ozan je u automobilu sa momkom koga je upoznao u diskoteci.Oni iz auta pucaju u saobraćanje znake.Policija ih juri.Oni uspevaju da pobegnu.Momak poklanja pištolj Ozanu.Ozan odbija da uzme spukocem poklon, već i on daje momku skupocen sat sa ruke koji mu je poklonio otac.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Na tv-u su glavne vesti o uspešnoj operaciji čijoj su realizaciji pomogla dva gradjana ( Rahmi i Ozkan ).Ozkan je srećan što je učinio dobro delo.Azra je ljubomorna na Hazal i stalno pokušava da utiče na Damira da se ne sme prepuštati osećanjima.Momak koji se zbližio sa Ozanom dolazi kod Damira i govori mu da je postao dobar prijatelj sa Ozanom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *