Paul Wesley biografija - Turske-Serije.Net

Glumci

Paul Wesley biografija

By  | 

Paul Wesley biografija

Pol Vesli (Paul Wesley) rođen je 28. jula 1982. u Nju Bransviku, Nju Džerzi, roditelja Agneske i Tomasa Vasilevskog a odrastao u Marlboru, Nju Džerzi. Ima stariju sestru Moniku, i dve mlađe, Džuliju i Leu. Pol je usavršavao engleski jezik sve do 16 godine u Poljskoj, a poljski veoma dobro govori.

Vesli je pohađao Christian Brothers Academy u Linkroftu, Nju Džerzi i Marlboro srednju školu. Za vreme dok je bio u srednjoj školi, Pol je kandidovan da u sapunici Guiding Light (Vodilja) igra Maksa Nikersona. Prebačen je iz Marlboro srednje škole u Lakewood Prep School u Hovelu, Nju Džerzi jer je ta škola mogla da ispuni njegove prioritete. Diplomirao je 2000. godine, a zatim počeo studirati na Rutgers univerzitetu u Nju Džerziju, ali je otišao nakon prvog semestra uz podršku roditelja, jer mu je bilo ponuđeno mnogo uloga. On je odlučio da se oproba u glumačkim vodama jer ga je gluma veoma privlačila i hteo je da joj posveti pažnju.

Igrao je u serijalima “24,” “8 Simple Rules (8 jednostavnih pravila)”, “American Dreams (Američki snovi),” “Army Wives (Vojska žena),” “Cane (Trska),” “Everwood,” “Guiding Light (Vodilja),” “Smallville,” “The O.C.” i “Wolf Lake (Vučje jezero).” Snimio je veliki broj filmova i serija. Uloga Stefana u seriji “The Vampire Diaries” mu je donela najveću popularnost.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site