Porodica - 10. epizoda!

Aile / Porodica

Porodica – 10. epizoda!

By  | 

Porodica – 10. epizoda

Nakon iznenadnog dolaska Ilijasa Sojkani se suočavaju s velikom opasnošću. Ilijas počinje istraživati razlog iznenadnog nestanka svog sina. Samo je pitanje vremena kad će istina izaći na vidjelo. Dok Aslan pokušava zaštititi svoju porodicu od Ilijasa, sa druge strane se u sebi bori da ne postane kao otac. Sumnjajući da advokatova žena nije mrtva, Hulija poduzima akciju kako bi sasjekla ovaj slučaj u korijenu.
Devin priskače u pomoć svojoj majci koju je otac izbacio iz kuće. Neše, koja je sad beskućnica, neko vrijeme počinje živjeti na imanju. Aslan joj poželi dobrodošlicu, da se osjeća kao u svojoj kući. Potom pita Devin da li joj treba pomoći. Devin veli će riješiti problem, ubiće oca. Aslan joj povjeruje, ona veli da se šali, riješiće to mirnim putem. 
 Lejla na porodičnoj večeri saopšti cijeloj porodici svoju odluku o razvodu. Aslanova porodica se pobudi da opet kreću sa krvnom osvetom, opet se ponašaju kao mafijaši. Aslan vikne da je dosta. Kasnije, Devin ispituje Aslana da li misli da je postala prava Sojkan. Normalna osoba bi se uplašila od Ilijasa i njegove posjete, ali ona nije. Ona je osjetila snagu. 
Sa druge strane, Džihan saznaje da je Ajsel trudna.
Slijedeći  sumnju  u smrt svoga sina, Ilijas konačno pronalazi trag. S druge strane, Hulija, čija je dominacija nad porodicom poljuljana, daje Devin veliku lekciju. Govori joj da je sve krenulo loše od kada je ona došla. Zahtjeva od nje da ostavi njenog sina i ode. Devin joj se samo nasmije. Hulija govori i Aslanu da ostavi Devin, ali ni tu joj plan nije uspješan. Ona ima kec u rukavu i otkrije Devin da zna za njenog pacijenta pod lažnim imenom. A da je to u stvari Džihan Sojkan. Devin je šokirana. 
Sve epizode možete naći OVDE 
Najavu možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site