Porodica mog oca 26. epizoda!

Porodica mog oca-Babam ve ailesi-Family secrets

Porodica mog oca 26. epizoda!

By  | 

Porodica mog oca 26. epizoda!

Suzan dolazi kod Kemala u kuću.Pokušava da ga poljubi.Kućna pomoćnica to slika.Na izlasku iz kuće Suzan baca mindjušu i smeje se.Kućna pomoćnica shvati njen signal.

Sedef provodi noć sa Mertom.Ujutru poziva Edje usvojoj kući.Sedef pokušava da je navodno ubedi da budu u dvorištu.Mrert izlazi iz njene spavaće sobe i zakopčava košulju.Edje povredjena i uplakana odlazi.

U ovoj epizodi Kadir konačno prihvata Kemala kao oca i moli ga da učini sve što je potrebno i da ne dozvoli da mu majka bude tužna.Njih dvoje se uplakani grle..Nakon što Kemal i Kadir prihvate jednog drugog Nilgun pristane na brak sa Kemalom.Fadil saznaje od Hasret da mu se sestra udaje i da on nije pozvan na venčanje.On besan zove Suzan i nudi joj partnerstvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site