Presuda - 72. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 72. epizoda!

By  | 

Džejlin, koja odahne nakon što je Merdžan pronađena i smjestila se u kuću, naći će se u samoispitivanju s težinom procesa i kako se osjeća. Incident koji joj se dogodio dok je još bila na trećoj godini studija i kojem se želi vratiti i popraviti, bit će dovoljan da joj pomuti sadašnjost. Prisjeća se kako su Engin i ona prisustvovali kada se njihova drugarica porodila i rodila dijete jednog biznismena koji je kasnije nađen mrtav. Yekta im je pomogao i pobrinuo se za dijete. Sada ima potrebu da ujedini porodicu.

 S druge strane, novi kobni slučaj koji potresa policiju pogodit će sve kao bomba.
Džanova smrt pokazala je kolika je Kadirova odlučnost i nemilosrdnost. Jekta je potpuno prestrašen, kao i Osman i Čınar. Čini se da će ih svaki čas progutati ova tama koja očito raste. Na kraju dana, Osmana očekuju šokantni darovi u tome u što se upustio.
Merdžan kreće u školu i polako se navikava na život sa roditeljima. Ilgaz je jako emotivan kada ga oslovi sa ” tata”. Džejlin posjećuje drugaricu iz prošlosti, ali prisustvuje njenom jako lošem stanju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *