Prkosna ljubav – 103. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 103. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 103. epizoda

Natalija podeli sa Jagom da je kao na iglama jer bi DNK nalaz mogao da joj promeni život. Jago odgovara da ako je Dionisio zaista njen otac, ona bi mogla da dobije nešto od njega jer je bogat.
Pablo kaže Marijanu da zaboravi Kamilu jer bi na kraju mogao da pati zbog nje.
Rodolfo se uznemiri nakon što ga Ileana poljubi pred svima, a ona mu kaže da njihov plan funkcioniše jer očigledno Natalija ne može da ih gleda zajedno. Rodolfo joj kaže da je Natalija još uvek zaljubljena u Jaga. Ileana mu odgovara da Jago nije zainteresovan za Nataliju i da se samo igra sa njom.
Isadora obavesti Dionisija da je dokument koji je Alonso potpisao validan i da neće moći da vrati La Malkeridu. Ali zato hitno mora da pronađe ljubavna pisma koja je Rosio slala Danijelu.
Natalija pita Jaga zašto je ignoriše pred svima, jer je njegov otac već prihvatio Pablovu Luz Mariju. Jago odgovara da je njegova majka nije prihvatila. Natalija smatra da treba da razgovara sa roditeljima, u suprotnom će raskinuti sa njim. Jago veli da ne može da razgovara sa njima, a Natalija potom odvrati da bi bilo najbolje da raskinu.
Isadora daje Kajetanu ljubavno pismo koje je njegova žena napisala Danijelu Monterdeu pre 23 god. Kajetano je u šoku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *