Prkosna ljubav – 90. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 90. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 90. epizoda

Fransisko se žali Danijelu na Agustinu. Danijel mu kaže da treba da ode jer definitivno nema šta da mu ponudi. La Malkerida nije njegova, i ako uspe da je vrati, uradiće to za Kamilu. Fransisko mu prebacuje da je veoma nezahvalan, a Danijel odgovara da mu ne duguje ništa osim svog života tako da slobodno može i dalje da misli da je nezahvalan.
Jago pred roditeljima optužuje Ileanu da se viđa sa nekim. Ona tvrdi da je on u vezi sa sekretaricom Natalijom. Jago to poriče, ali Ileana pokazuje snimak razgovora njega i Natalije. Kajetano kaže Jagu da je slobodan da izlazi sa ženama koliko želi, ali da će morati da snosi posledice ako se nešto desi.
Fransisko govori Agustini da ga je Danijel zamolio da napusti ranč. Dionisio mu govori da ga više nikada ne želi videti. Fransisko odvrati da ga možda i neće nikada više videti, ali da on još uvek ima nerešenih računa sa Isadorom.
Dionisio govori Agustini da je Alonso kriv za Himeninu smrt i da bi ga ona trebala optužiti kako bi pravda pobedila. Ona se složi sa njim i zamoli ga da pođe sa njom u policiju. Dionisio to odbija jer želi da ona napokon počne sama da se snalazi u životu, tj. da bude samostalna.
Dr. Mestre saopšti Alonsu više nikada neće moći da se kreće.
Kajetano govori Rosio da Pablo nikada neće promeniti stav, tako da je najbolje da mu preda dokumente koje traži.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *