Prkosna ljubav – 102. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 102. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 102. epizoda

Komandant Huarez kaže Kajetanu da mora da razgovara sa Isadorom jer želi da joj postavi nekoliko pitanja o smrti njenog sina. Kajetano mu neće dozvoliti da je uznemirava. Komandant Huarez mu kaže da on samo vodi istragu.
Rosio se sastaje sa Kajetanom da bi ga pitala zašto uvek brani Isadoru. On odgovara da nije dužan ništa da joj objašnjava, i moli je da ga ne špijunira. Pablo takođe pokušava da dočara svom ocu da Isadora nije dobra osoba, ali Kajetano ga ne sluša.
Piedad posećuje Leonsija da mu kaže da se Luz Marija udaje za Pabla i da je Andres, momak prema kome je bio zao, zapravo Danijel Diaz Akosta, naslednik pokojnog Danijela.
Natalija odlazi kod Dionisija gde mu govori da joj je majka rekla da ju je oženio kao Hektor Gutjerez. Dionisio odgovara da nikada nije bio oženjen njenom majkom, ali da su imali kratku ljubavnu vezu i da nikada nije čuo da je Amanda ostala trudna. Predlaže joj da urade DNK test kako bi se uverili da je on njen otac. Ako je (Natalija) njegova, on će je priznati, ali to ne znači da će se oženiti Amandom. Natalija mu ne veruje i stoga neće reći majci dok ne dobije rezultate testa.
Rosio upozorava Kajetana da prestane da se viđa sa Isadorom ili će morati da se odluči za jednu. Kajetano joj poručuje da bude oprezna sa svojim željama jer joj se možda neće svideti njegova odluka.
Advokat Ugarte potvrdi Isadori da je dokument koji je Alonso ostavio iza sebe validan, da ga je napisao advokat Basera i da ga je Alonso potpisao otiskom prsta u prisustvu dva svedoka.
Kajetano nudi Isadori finansijsku pomoć dok ne dođu do rešenja da se ona izvuče iz njene situacije. Isadora ga poljubi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *