Prkosna ljubav – 107. epizoda

Amor bravío / Prkosna ljubav

Prkosna ljubav – 107. epizoda

By  | 

Prkosna ljubav – 107. epizoda

Kajetano kaže Rosio da će se vrlo lako dobiti razvod braka od nje zbog pisama. Rosio ga moli da joj oprosti i kaže mu da ne želi da se rastane. Kajetano joj odbrusi da će morati da se nosi sa svojom krivicom. A biće joj još i gore ako sazna da Pablo nije njegov sin. Marijano savetuje svojoj majci da prihvati odluku njegovog oca i obećava da će se on brinuti o njoj. Rosio traži i Jagovu podršku, ali on je odbija.
Agustina ispriča Kamili da je Dionisio priznao da ima ćerku. Kamila ne misli da je to što ima ćerku nešto loše, a pored svega je Natalija jako dobra devojka. Agustina je pita zašto joj ranije nije rekla istinu. Kamila veli da joj je Amanda rekla da je to tajna. Nije želela da Dionisio sazna za to. Osim toga, nikada joj ne bi poverovala da je Dionisio oženio Amandu pod imenom Hektor Gutjerez. Agustina ne veruje Amandi jer misli da želi da okleveta njenog muža (Dionisia) da bi prikrila svoje grehe.
Kajetano pita Marijana gde mu je majka da bi mogao da joj pošalje svog advokata. Kada se Pablo vrati, zatražiće DNK test kako bi otkrio da li je njegov sin. Refuhio mu pak otkriva da je Pablo sin Danijela Monterdea, ali da pokojno to nikada nije saznao. Kajetano ljutito udari Rosio. Advokat Ugarte ga savetuje da potraži osobu od poverenja kojoj će prepisati sve što je na njegovo ime. To je jedini način da ništa od imovine ne mora da podeli sa Rosio. Kajetano mu kaže da je Isadora idealna osoba za to.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *